De ce fiecare om ar trebui sa primeasca propria pitipoanca la nastere

E o soluţie absolut logică, atunci când te gândeşti la numere, să nu mai luam in calcul beneficiile (deocamdată). Pentru fiecare fata obisnuita există, conform unui studiu amplu desfăşurat de mine, în medie 4 piţipoance. La baieţi, numarul se dublează. Cum facem să mai scăpăm şi să le dăm şi o utilizare? Câte una gratis pentru fiecare nou-născut!

Susţin campania „O pitipoanca pentru un nou-născut”. Ar fi ceva în genul laptelui praf sau a indemnizaţiei oferite pentru mame, doar că nu se epuizează niciodată.  Poate când moare…

Dar să vorbim şi despre beneficii pe etape în viaţa omului!

Copilăria

Sunt bune pentru copii, se joacă împreună, îi duc în parc, îi amuză. Sunt clovni constanţi.  Ca un fel de câine pentru orbi, doar că vorbim despre un câine retardat. Nu poţi să le laşi doar pe ele în preajma copiilor! Ar putea să înghită jucăriile sau să între în oliţă.

Adolescenţa

Poate eşti un adolescent care preferă să nu urmeze trendul. Poate vrei să îţi bagi tot ce ai în trenduri şi muzică de căcat. Aici intervine piţipoanca ta, oferită de stat. Ea este uşoară (la cap) şi va intra în turmă. Va fi reprezentantul tău în lume, va vedea ce se petrece şi nu îi va veni să se sinucidă. Fix ca ceilalţi este şi ea.

Îşi va începe viaţa sexuala puţin înainte de a intra în adolescenţă şi se va lăuda cu asta în locul tău. Va pune poze şi citate pe facebook. Va da chek-inuri în club pentru tine, în timp ce eşti în faţa noului episod din Family Guy, cu pisica în braţe. Pentru că fumul amestecat cu house şi oameni pe care nu îi deosebeşti de căcat nu sunt de tine.

Se va duce la majorate, va lua cadouri inspirate, se va face de râs, iar tu nu vei fi părtaş.

Maturitate

Poate ai o slujbă care te ţine prea ocupat sau poate că nu ai chef să laşi jocurile pentru agăţat. Piţipoanca ta va merge şi va face curte unei alte piţipoance. Bineînţeles, cea de-a doua va fi reprezentanta unei alte persoane.

Va trebui să le facem să poarte poze cu stăpânul lor pe frunte.

Tu stai confortabil cu o bere în mână,  îţi controlezi trimisa să aleagă ce e mai bun pentru tine. Doar avantaje: nu suporţi conversaţii stupide de început, nu dai peste tot felul de indivizi, nu te agaţă nimeni, nu trebuie să pari cool. Piţipoancele se înţeleg între ele, e o altfel de Cultură. Şi dacă nu se înţeleg, îi dai black out şi leşină instant. Am uitat să spun, piţipoancele de la stat au telecomandă.

Deci vor fi semnificativ implicate în deciziile importante din viaţa ta.

Bătrâneţe

Ai grijă să faci bani! Sau să îţi decorezi casa cu multe obiecte lucioase, nu trebuie să fie neapărat scumpe. Poţi să pui şi linguri, furculiţe, fermoare pe mese… Se ştie că sunt atrase de tot ce pare să fi costat o avere. Dar ca şi corbii, nu ştiu valoarea.

Dacă ai tacâmuri de plastic ai cam pus-o. Piţipoancele de la stat, acum din ce în ce mai senile, vor zbura pe alţi stâlpi.

Reclame
Etichetat , , ,

...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: