Nu sunt mereu la curent cu veştile, dar când sunt… Nu prea îmi pasă. Vorbesc aici despre Roşia Montana.

Sunt un exemplu clasic de nepăsare. Credeţi că celor din oraşul sau satul acesta le pasă de câinii din Bucureşti şi cum au omorât ei un copil? Sau ca in Iasi pe pistele dedicate bicliştilor, merg de fapt oamenii?! Sau ca în Galaţi nu exista nimic de făcut?

Nu! Cei din Roşia Montana îşi văd de treburile lor şi cred că nu se gândesc prea des nici la exploatarea aurului. Nu pentru că nu le pasă. Poate au alte lucruri de făcut… Poate să meargă la muncă!? Să fie bolnavi? Căsătoriţi? Să facă baie?

De ce trebuie să protesteze mulţi oameni care simt că nu au nimic de făcut cu viaţa lor? Pentru că vor să-şi dea un sens. Eu am un sens, nu e nevoie să ies să-l strig în faţa celorlalţi. 

Trebuie să fim uniţi, un popor unit şi perfect.

Dacă era aşa, nu se mai gândeau doar să eutanasieze câinii din Bucureşti. Problema asta nu se opreşte acolo, circulă prin toată România. Chiar toată România se confruntă cu asta. În ţara asta de peşte, câinii chiar sunt problemă peste tot. Dar dacă au ucis doar în Sud, ne oprim acolo cu semi-rezolvarea problemei.

Tu stai în faţa tabletei tale şmechere în Buzău şi susţii sau eşti împotriva exploatării aurului. Dar cine este împotriva mitei pe care trebuie să o dai tu să te vadă un doctor?! Cine este împotriva câinilor din oraşul tău? Sau ce ştiu eu?! Poate prin alte oraşe există dinozauri… Dar noi nu vedem decât problemele noastre sau problemele pe care media le face ale noastre.

Întrebarea pe care mi-o pun este: Cum de a ieşit din atenţia televiziunilor aşa brusc un copil care a murit ca în Evul Mediu? Nu este loc de două ştiri?

Mă bucur că voi protestaţi confortabil din scaune pentru ceva sau împotriva a ceva ce nu are legătură cu nimeni, în afară de un stat şi o conducere putrezite. 

Reclame
Etichetat , ,

...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: