Despre Oana si Roman

Pentru că trebuie să-mi pierd din când în când vremea pe site-uri de ştiri, ştiu şi de unde să extrag informaţiile preţioase. Sunt îngropate adânc, cam ca diamantele, dar deja şlefuite.

Am aflat de pe realitatea că Oana Roman se dublează, devine două. Adică a mâncat atât de mult şi atât de diversificat că i-a crescut un copil în burtă. E pe bune! A mâncat tot felul de cărnuri, ochi de peşte, urechi de porc şi aşa mai departe, iar la final a băgat în gură şi sexul copilului.

Altfel nu ar fi avut cum să rămână gravidă… Deci s-a descoperit o chestie revoluţionară. Te antrenezi mult, mănânci întruna vreo 30 şi ceva de ani, iar la final, pentru efort, primeşti un plod.

Semi-soţul ei este fericit şi declară că la restaurant îi dădea şi mâncarea lui… Şi-a dorit mult să aibă un copil, dar nu putea să se urce pe ea. De fiecare dată când se echipa cu bocanci de munte, trening şi căciulă, în vârf începea furtuna şi trebuia să coboare grăbit.

Acum rămâne de văzut când se opreşte din mâncat, pentru că forma copilului va avea de suferit. Medicii se tem că va avea soarta mamei.

 

 

 

 

Reclame

...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: