Aleator

Cum să ajungi în halul ăla de penibil încât să scrii pentru AVON? Tu, ca cvasi-bărbat? Nu fac referire la nimeni în mod deosebit (Radu F Constantisexu).

Nu spui niciun secret, domnule care te adresezi fetelor/damelor de intra pe un blog de produse de înfrumuseţare. Dacă intră acolo, au din start o problemă. E ca şi cum ai citi despre linte înainte să o bagi la cuptor (?).

„Mă bucur să vă cunosc. Eu sunt Radu. Și vă deschid mai mult decât ușa… Așa… ca la prima întâlnire… „…Psst,  ne deschide inimile. 

E un curent destul de nou, presupun, în lumea blogurilor. Să existe bărbaţi cu suflete de fete, fete de vreo 15-16 ani. Ei cred că au descoperit universul din nou şi că reinventează totul, dar de fapt, spun aceleaşi chestii în cuvinte diferite. Iar articolele lor prind la femele care vor să se accepte şi să afle că sunt superioare întregii lumi. Dacă ai nevoie să îţi spună un articol asta, află că eşti cam ca 84,2% din populaţie. Adică nu specială.

Nu că n-aş fi de acord cu emanciparea, diferenţierea, fiecare face ce vrea în lumea asta. Dar când vorbeşti despre probleme cu soacra şi decizi să spui pe blogspot, noua ne este clar că sunt de fapt lucrurile care te supără pe tine. Domnişor încă nematurizat cu glume de.

 

Reclame
Etichetat

...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: