Mizeriile mass media

Mass-media a fost adesea comparată, analizată, târâtă prin gunoaie sau aşezată pe piedestal de aur (Nu de la Roşia Montană) amestecat cu texte TNR.

Da, au ajuns mulţi la concluzii înaintea mea, care de care mai fabuloase sau mai cuminţi. A fost câinele de pază al democraţiei (de mult apus nume), un maidanez prigonit sau castrat, unealta de condus mase. Dar sunt perioade în care totul devine plat şi noroc ca intervine o desparţire, o mită, un viol, ceva acolo să stârnească interesul ăluia cu IQ mai mic decât numarul de litere ale cuvântului IQ.

Aşa a fost acum, cu boom-ul subiectelor. Colac peste minereurile de aur şi alte probleme, au fost scoşi de la bain marin (vezi cărţi de bucate) două foste viitoare vedete. Andreea Marin a stat mult timp ascunsă. Are decenţa să nu se bage nicăieri. deşi posturile TV spun că s-a băgat în pumnul ex-soţului.

Ea nu comentează, el comentează vag şi aşa se tot învârte.  Problemă spinoasă ce dă de gândit multor oameni, în special pentru că o vezi oriunde ai privi şi o auzi oriunde ai asculta. Dacă te duci la un concert, o să fie ţinut în memoria cuplului. Exagerez… în memoria vieţii dure pe care a dus-o Andreea alături de starul rock.

Din păcate, multe tumori de emisiuni, reviste şi ziare sapă după UAU. Dacă ar pune efortul ăsta la muncă cinstită, am scoate aurul fără cianură în câteva zile. Cum spuneam, vin în faţa micului public şi aduc tot felul de inepţi şi inepţii.

Emisiunile de tipul realitatea.net, accces.direct şi măgăruţă îţi îndeasă pe gât tâmpeniile astea până îţi declanşeaza reflux gastroesofagian. Se adună într-un loc să soarbă din mizerie, pe motivul că aduc informaţii suplimentare. „ŞOC! Nimeni nu a mai comentat în conflictul X! Nu o să crezi câţi oameni tac!”

Nu ştiu definiţia din dex, dar informaţiile nu ar trebui să fie utile? Măcar cuiva…

Astfel, se prezintă pe ecran babe trecute şi de a treia tinereţe sau lesbiene fără bani de operaţie estetică să-şi dea cu părerea despre ceva. În cazul de faţă, despre Andreea Marin şi bătaia neluată. Maria Cârneci sau Dragomiroiu vine să vorbească pentru că nimeni nu mai vrea să o audă cum cântă… Şi se împlinesc deja vreo 40 de ani. Cam pe vremea când încă arăta OK. 

E ca şi cum ar veni vecina de la etajul trei dintr-un bloc la care a lucrat un verişor al lui Ştefan Jr. să facă dezvăluiri uluitoare. Chiar îi pasă cuiva? 

Şi dacă nu, de ce continuă să existe astfel de mizerii?

 

Reclame
Etichetat , ,

...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: