Hipioţii nehipioţi

Este greu să diferenţiezi oamenii în zilele astea. În mod special când toţi au acelaşi tip de haine şi de comportamente. Hipioţii de astăzi sunt mai mult nişte cocalari cu haine obosite.

Hipioţii de la noi apără chestii stupide şi se ceartă cu cine nu trebuie. De ce l-ai băga pe Mircea Badea în oala ta cu mâncare hipioată? Eu cred că nu fumează deloc ce trebuie.

Probabil într-o ţară săracă, aşa ca România, nu au bani de dat pe necesarele unui hipiot. Haideţi să îi finanţăm prin programul „Ajuta un hipiot să urce”. Chiar cred că ar trebui implementat. Facem o cerere la preşedinte, la guvern, la Mircea Badea, poate strângem un ban şi le luăm ceva ilegal…

Ăştia fumează ţăgări de foi şi beau bere… Încep să îi suspectez de hipstăreală. De fapt, îmi menţin ideea cum că ar fi manelişti, dar acum îi amestec cu un iz de anti-mainstream.

Şi nu au evoluat/ involuat la stadiul de cocalari pentru că nu au suficienţi bani pentru haine Cersave şi ochelari cu nume. Ei îşi iau pături şi alte chestii, pentru că trebuie să strângă bani să bea o bere la protestele din capitală.

Pentru că toată lumea bea bere în baruri…

Reclame
Etichetat

...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: