Despre fete

La ce bun revolte ale femeilor şi feminism şi tot ce-am mai strâns de-a lungul anilor, dacă tu îţi pui poze cu ţâţe? La ce bun femei cu păreri, dacă tu răstorni ecuaţia la femei cu ţâţe? Pentru ce?

Între bărbaţi pare să existe un fel de cod: nu atentăm la onoarea celorlalţi. Nu se extinde treaba, dacă unul e prost şi îşi pune poze cu ochii lui de un albastru ceriu, atunci asta nu înseamnă băieţii sunt blonzi, că nu ştiu să se orienteze sau să rezolve nişte exerciţii. Dacă duduile îşi pun poze cu bluze fuste, dacă îşi arată noul sutien sau mai ştiu eu ce strugurel pe un botic frumos – prin legea generalizării, validată de Constituţia lumii, toate femeile sunt proaste. Toate nu visează decât bani, stat acasă şi copii cu ochi mari şi blânzi.

Fără excepţii!

Legea asta, toate-ntr-o-oală, ne privează de noi. De fapt, vine cineva în casa ta, îţi ia tot fără să îţi spună nimic şi te duce în Buzoieni (fără nici o cercetare, zic că există satul ăsta). De ce ţi-a luat tot? Nimeni nu ştie, dar acum eşti ca ceilalţi! Nu contează ce făceai, ce deţineai şi ce urma să ai. Eşti fată sau femeie, meriţi asta!

M-am săturat de fete cu ţâţe pe net. Ce vreau e un titbook şi lumea facebook să nu ia contact cu ea. Ah, dar stai! Există şi se numeşte site porno.

 

*Şi zic fete, pentru că nu-s domnişoare şi nici doamne.

 

Reclame

...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: