Inversarea rolurilor

Mă tot străduiesc să scriu treaba asta de ceva vreme. Mă gândesc că poate nu am atât de multe de zis pe cât cred eu. De ce fetele-s băieţii, iar băieţii fete?

Nu am pus nici bărbaţi, nici femei. Ca să ajungi acolo, trebuie mai mult de muncă. Nu înţeleg ce anume din mediul în care trăim determină oamenii să schimbe complet rolurile? Încă puţin şi mama ta o să devină tatăl tău.

Ce împinge femeia să împingă un tractor? De ce simte ea că dacă nu face la fel de multă muncă fizică sau glume la fel de misogine nu este la fel de bună? Nesiguranţa asta care o domină e cea care o face să se chinuie să fie egală. Egalitatea vine fără să te străduieşti, dacă tu vezi asta ca pe ceva la care vrei să ajungi, este clar că nu vezi cum trebuie. Ia-ţi ochelari, femeile poartă ochelari!

Şi bărbaţii. Ce anume îi îmbie să fie îmbietori?! De ce renunţă la rolul ocupat de ei până acum, să mai meargă puţin şi să se îndrepte spre toaleta femeilor? De când este important să ai sprâncene perfect conturate şi mâini fine?

Probabil ameninţarea NOII FEMEI îi face să se teamă mai mult decât de obicei şi să fugă să ocupe locul lăsat liber de fostele doamne. Feminizarea se vede peste tot: de la haine, la preocupări, orientare sexuală şi chiar la RADU CONSTANTISEXU.

Deci schimbarea începe de la partea feminină, iar partea masculină aleargă să o acopere. Scurtă analiză, scurt răspuns.

Reclame

Un gând despre „Inversarea rolurilor

  1. crisava spune:

    da te’ai luat tare cu treaba asta! me gusta. chiar ieri auzisem o chestie pe cat de amuzanta, pe atat de terifianta. un tip si’a colorat unghiile precum fetele pentru ca asa vrea partea lui feminina. si a sblobozit’o! traiasca nebunia!

...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: