Cât de penal este Mircea Badea

Anunţ că încep acest articol dupa ce dau Unlike la pagina lui de Facebook. Tinereţile te împing să faci lucruri stupide. Dar cum nu am mai avut acces la televizor în ultima perioadă, am uitat cum se poate manifesta un cimpanzeu îmbătrânit în sacou asortat la pantofi Adidas.

Poate erau altfel vremurile, poate eram altfel eu, dar parcă înainte emisiunea care devine uşor o mizerie politică, de care se fereşte protagonistul cu atâta ardoare, era puţin de tot mai sus. Parcă era o opţiune, când nu aveai de ales între prea multe: La bloc,Trăzniţii sau ceva de genul. Acum, aş prefera să preferăm cu toţii să ne atuncăm în dealurile de zăpadă crescute peste noapte pe străzi, decât să stăm în faţa unor porcării debitate de un *onomatopee caracteristice lui* plătit.

Este fix ca o panaramă care îţi dă gonoree. Nu, îţi dă sifilis, că este mai grav şi nici măcar nu te anunţă. Tu plăteşti un preţ mediocru, dar destul de mare pentru un salariu minim de 800 de lei, şi te aştepţi să fii satisfăcut mediocru. Dar fiind o curvă, nu îţi spune de la început că ai să ai cine ştie ce boală. Aşa şi Badea, nu te anunţă: „Bă, sunt un prostituat şi voi vorbi doar despre ce-mi spune şeful, pentru că altfel nu voi avea bani să-mi cresc copilul din afara căsătoriei”. NU! Şi sunt oameni ignoranţi, care cred că usturimea aia de după este normală, nu e cazul să consulte un doctor. 

Cel mai trist este că dacă încă se difuzează, încă e urmărită acea nonemisiune.

 

Reclame

5 gânduri despre „Cât de penal este Mircea Badea

  1. Adevarat scrii :))
    A trecut de mult timpul lui si devine ceea ce spune la televizor despre ceilalti: un ipocrit cumparat.

  2. Din păcate da, dar nu se prinde deloc că e expirat.

  3. pederanger spune:

    Azi ia expirat si termenul reevaluat si prelungit de expirare. Azi Mircea Badea a luat-o pe panta descendenta, si la cum decurg lucrurile panta nu e topogan ci rapa

...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: