De seară bună

Cine eşti tu, dacă ai cu adevărat curaj să răspunzi la cea mai grea întrebare?

Aruncă-ţi tot din cameră, din casă, din jur.

Dă-ţi jos hainele, aruncă odată cu ele toate convenţiile sociale. Dă deoparte geaca, prea des purtată, tricoul care nu face decât să îţi sporească încrederea că eşti o persoană interesantă, blugii care maschează dar arată cât eşti de fan al unui mega-brand. Renunţă la simboluri, logo-uri, semne, indici care sugerează câtă importanţă acorzi aspectului fizic.

Aruncă orice lucru care nu face decât să te ascundă. Pune eşarfele departe, ochelarii de soare, aici nu este lumina, şi fesul, pentru ca aici nu este frig. Nu te atinge nici de ceas, pentru că aici nu ai nevoie de timp, nici inele, pentru că nu au sens decât pentru că noi am convenit asupra acestui aspect.

Şi acum începe să tai din tine. Dă-ţi jos orice urmă de machiaj, şterge-te până ajungi la tine. Dezlipeşte-ţi genele, pentru că bătăile lor nu impresionează pe nimeni, permite-le buzelor să te lase să respiri, asigură-te că tu iei contact cu lumea şi nu o mască a ta. Taie-ţi franturi din piele care ascund detalii ale vieţii tale: tatuaje, cicatrici, urme ale bătăliilor, indiferent dacă sunt câştigate sau pierdute.

Acum ai rămas faţă în faţă cu tine, cu ce ai în interior, cu tot ce ascunzi cu atât de multă pricepere. Cu temerile tale, cu suferinţele şi fericirile tale.

Cine mai eşti acum?

Reclame
Etichetat ,

...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: