De nervi şi de supărare

Postul ăsta va fi scurt pentru că zilele astea îmi ocup timpul cu lucruri nu prea pe gustul meu, dar cineva trebui să le facă… mai precis: eu.

Încep să suspectez că toate blogurile unor bărbaţi cu suflet de fetiţe de 12 ani sunt toate scrise de aceeaşi persoană. Aceeaşi mafie iluminată vrea ca femeile să involueze, să citească mizerii plângăcioase care urmează tiparul telenovelelor. Este vorba doar despre dragoste sau prietenie, despre iubire de orice fel în pagini întregi sau două paragrafe, depinde de autor.

Şi au cu de toate… au cu despărţiri sau cu relaţii fericite, au cu foşti prieteni şi cu duşmani, au cu părinţi şi copii. Orice subiect lacrimogen care te face să te simţi că ai un scop pe pământul ăsta este abordat de homosexualus blogus. Această nouă specie recent dezvoltată, din informaţiile pe care le deţin, se ocupă mai mult cu ascultatul de piese de la Robin şi înjunghiatorii în spate şi vopsitul unghiilor.

Dar mă contrazic, nu există. E doar o mafie care vrea să adune lacrimile în inimile femeilor al căror scop veşnic este dragostea.

Reclame

...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: