De ce pozele pe care le pui nu au nici un sens şi nici două

Nu, nu despre viitor în general, despre oamenii ăştia care erau viitorul acum vreo 5 ani şi urmează să fie prezentul. Probabil şi eu intru în categoria asta, dar pe dinafară.

Oi fi eu altfel, dar nu înţeleg moda asta de a fi cât mai altfel, de a nu avea idee despre cum se scrie corect sau.despre.cum.se.pun.puncte.între.cuvinte. De ce imagini de căcat, care nu transmit nimic?! De ce suprarealismul a ajuns la supravaginitism (combinaţie de boală şi obsesie)?

Image

De când este cool să căutăm pe net: poze care nu înseamnă nimic dar au vag legătură cu sexul? Să nu ne minţim pe noi, e vorba de un vagin în care intră toată România. Dacă înţelege cineva de ce facebook-ul nu este o platformă de socializare ci este un loc în care ne mândrim cu cât de altfel suntem noi să îmi explice şi mie cineva. Fără glumă. Am întors problema pe toate părţile şi am ajuns la concluzia că doar fetişcanele proaste, cu mintea de sub 12,5 ani pun poze de genul, pentru că nu au ajuns la maturitatea care le-ar permite să se simtă confortabil doar cu ele însele într-o cameră fără să stea doar cu telefonul în mână.

Sau o fi vreo formă nouă de comunicare. Ea pune o poză de genul, el pune o poză de genul:

Image

Iubire instant sau ce? 

E greu să legi două cuvinte şi crezi că asta te face cumva superior, iar pozele pe care le desenează un obez în subsolul părinţilor te fac se te simţi înţeles? Este ok. Fiecare generaţie are copiii ei de aur.

 

Reclame

...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: