Poveste faină II

Căldură insuportabilă sau ploaie constantă… Nu se putea hotărî ce preferă, nici nu era grăbită. De data asta se alesese cu un soare arzător în faţă.Jaluzelele nici măcar nu dădeau semne că urmau să o protejeze şi era doar mai… Măcar încetaseră vecinii de la căminul alăturat cu petrecerile în timpul zilei, eventual dimineaţa de vreme. Nici colegul din camera alăturată nu-şi exersa matinal chitara, ca de obicei.

Nimic nu putea să meargă rău. Şi-a reluat rapid în minte toate planurile, iar cele care includeau ieşitul afară oricum nu mai erau realizabile, nu se simţea prea bine. Era sigură că că ziua va merge fain din casă, îşi va îndeplini rapid cele câteva obligaţii, iar apoi nimic nu avea să-i umbrască liniştea.

Aşa că mai bine ar mai fi lenevit în pat, cu gândul în toate părţile. Dacă trebuia să mărturisească ceva ce nu a spus la momentul potrivit şi acum a ratat vieţile a doi oameni? Nu, nu… Viaţa este mult mai simplă şi orice curs ar alege, greu ar mai putea fi schimbat. Se mulţumea câteodată să spună că nu era nimic de făcut când îi era prea teamă să schimbe tot deodată. 

Ce seriale erau de văzut azi? Apăruse oare ceva? Mai avea mâncare sau era nevoită să plece la cumpărături?! 

Gânduri îi zburau aiurea prin cap. Erau planuri pentru acum sau pentru mai încolo. Viaţa care o aştepta părea să fie mai mult decât putea să accepte deodată, dar câteodată înveţi să înoţi aruncându-te în bazin… Şi poate rămâi speriat pe viaţă.

 

Reclame

...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: