Cât de diferiţi sunt oamenii la fel

Vorbeam deunăzi despre cât de diferiţi între ei sunt fanii Deliric şi cât de speciali sunt ei pentru că poartă toţi haine la fel. Kudos lor!

porc-w-porc-a-porter-tricou-01-562x749

 

Sigur nu e vorba doar despre fată?

Şi ce e cel mai trist? Că porc.com este luat, iar Porc simplu a trebuit să ia domeniul porcporc.com. E luat de un site porno. winkwink Aşa că bietul Deliric, care vrea şi el să facă o afacere cinstită mai mult din haine decât din muzică e redus la dubluporc. Câtă lipsă de imaginaţie îţi trebuie ca atunci când nu găseşti un domeniu disponibil să scrii de două ori acelaşi rahat? Ah, nu merge maria.com? Poate merge mariamaria.com sau mariamariamaria.com.

De când răzvrătirea împotriva sistemului şi a consumerismului se traduce într-o apropiere de alte companii, care încep oleacă mai underground şi ajung deasupra? Că te orientezi spre Versace sau spre Porcporc e fix acelaşi lucru, nu te face cu nimic mai special. Eşti un alt tip de fan* care nu se întreabă de ce o pereche de pantaloni scurţi costa mai mult de 100 de lei. Şi nici ai tăi nu-s curioşi.

Şi nu, nu am ceva în mod special cu Deliric sau cu această idee de a-i face pe fani fericiţi că-s nişte porci, ci cu toţi care fac asta. Cine a venit totuşi întâi: Lady Gaga cu monstruleţii ei sau PorcPorc cu turma de porci?

 

* adică mă refer la cocalar

Reclame

...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: