Care e treaba cu emisiunile

Nu prea am acces la televizor, aşa că nu ştiu exact diferenţele dintre emisiuni, doar ce mai aud prin vânt din când în când. Totuşi, formatul este ultra cunoscut: X factor, nu factor, dans factor, muzica factor etc.

Cu toate acestea, ştiu că există X factor şi că oamenii de acolo primesc X dacă nu fac bine ceea ce trebuie să facă. Nu ştiu precis, dar dacă primesc X de ce se petrece asta? Le dau nişte nişte factor, pentru că nu au avut destul? Am aflat între timp că primesc da sau ba. Dar în alte emisiuni primesc X, asta înseamnă că juriul vede netrebnicii de pe scenă care nu au talent deloc, aşa că se gândesc să le dea nişte factor X. Dacă nu au nimic special, măcar să aibă nişte praf de-ăsta de zâne sau ce naibii este factorul X.

Ar fi mişto ca pierzătorii să primescă X-ul suprem, adică X-ul pe care l-a primit şi Sfântul Andrei. Când cineva dovedeşte că nu are talent să se coboare X-ul şi tâmplarii să vină să-l bată în cuie. Cred că aşa s-ar gândi de două ori înainte să urce pe scenă şi să se facă de râs. Acum treaba e pe viaţă şi pe moarte, nu e vorba de ruşine.

Câţi talentaţi s-ar mai înscrie la Martirii Scenei?

Reclame

...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: