Vedetele noastre sunt prea mici şi prea puţin importante

Probabil nu se mai uită aşa multă lume la televizor şi nici nu citeşte tot felul* de ştiri ca să afle, dar asta a fost dintotdeauna aşa. Vedetele noastre sunt prea puţin importante, cel puţin alea mediatizate constant, aşa că trebuie să fie asemănate cu cineva mult mai mare pentru ca publicului să îi pese cât de puţin de mămăliga dintre dinţii lor. Nu sunt importante nici pentru noi, dar pentru exterior? Sau o fi vreo strategie cretină pentru a atrage atenţia. Altfel sună Mila Kunis de România faţă Andreea Botan.

andreea botan

Pariez că nici măcar nu te-ai prins că Andreea Botan nu există. Şi ştii de ce? Pentru că în fiecare secundă se naşte o vedetă de România. Trebuie pus de România (plus italic), pentru că la noi vedetele înseamnă orice altceva dar nu persoane celebre. Vedetă e stadiul ăla în care apari la televizor şi spui tâmpenii, îţi arăţii sânii sau barba şi pe urmă ajungi persoană celebră. Abia apoi te cunoaşte lumea după nume şi nu după apelative sau faţa plină de operaţii estetice.

Deunăzi era la un post cretin o emisiune unde era invitată Edit Piaf, dar nu oricare, aia de România. Cât de puţine pretenţii să ai de la viaţă să îţi doreşti ca lumea să te cunoască drept o vedetă străină la tine în ţară. Cred că nici gazda emisiunii şi nici iubitul recent adoptat nu îi cunoştea gagicii (+50 ani) numele real. Şi de ce ar fi fost nevoie? E mult mai mişto să zici: Mă întâlnesc cu Edit Piaf (hapciu, de România). Şi tot ce e mai trist pe lume s-a adunat în fiinţa asta: nu tu fizic impresionant, nu tu vocea Editei, nu tu banii ei şi nici măcar respect de sine.

Presupun că Bianca Drăguşanu e Pamela Andreson de România, deşi din câte ştiu la momentul actual altcineva are acest titlu. De ce? Pentru că nu face nimic cu viaţa ei, iar nouă ne este îndesată până în stomac. Oricât de semi sau full hipster eşti, cumva date despre asta şi multe altele zboară până la tine aşa cum la mine ajung melodiile pe care la urăsc din suflet prin intermediul atât-de-mult iubitelor mijloace de transport în comun. Şi nu-ţi face singur labă în cerc, o cunoşti şi pe ea şi pe soră-sa şi pe verişoara ei îndepărtată, Andreea Bălan. Dar dacă te face să te simţi bine atunci când te pui la somn să crezi că nu ai auzit de ele, măcar adu-ţi aminte de Beyonce de România.

depus

 * adică de pe site-uri şi mai mult şi mai puţin îndoielnice. Nu de aici.

Reclame

...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: