Vremea schimbării

Vine o perioadă importantă în viaţa fiecărei persoane şi aceea este vremea schimbării. Este trist când vezi că totul în jurul tău se schimbă, că tot ce ai avut cândva nu mai poţi avea.

vremea schimbarii

(Chiar aşa plâng fetele)

Ştii că trebuie să renunţi la unele lucruri, dar nu ai idee la ce. Sunt prezenţe în viaţa ta care îţi fac mai mult rău decât bine şi îţi faci într-un final curajul să le spui adio. Este greu, mai ales pentru că te-ai obişnuit cu ele şi cu activitatea lor. Şi te gândeşti deja că probabil o să-ţi lipsească până şi ele. Sunt acei cineva care te-au făcut ce eşti astăzi, care te-au modelat de la o simplă bucată la o adevărată bucăţică.

Era rutina ta pe care începusei să o îndrăgeşti, aşa cum îndrăgeşti o vreme răcoroasă într-o ţară străină sau un pulover de lână care îţi ţine cald. Cum începi să te obişnuieşti şi cu mâncarea reîncălzită… Nu este bine, dar este tot ce ai şi ce îţi asigură ziua de mâine. Este dimineaţa ta care începe mereu la fel, înainte de a tutuoror, atunci când te simţi într-un final complet singur. Nu a fost mereu aşa, dar aşa a ajuns şi aşa o vrei acum.

Locurile vechi ajung să îţi fie acum străine şi tu nu te mai poţi integra cum o făceai cândva. Nu eşti tu, deşi tu ai format tot ce este în jurul tău. Te întrebi ce sens mai are totul sau măcar ceva?

De ce a trebuit să reinstalez Windowsul?

 

Reclame

8 gânduri despre „Vremea schimbării

  1. samewhiteblue spune:

    Stilul tău mă prinde mereu..o filozofie atentă pe marginea vieții se dovedește a fi pe marginea reinstalării w-ului. Tare asta!

  2. Lotus spune:

    Eu încă folosesc XP. Dacă funcționează, de ce să-l schimb? (bărbații)

...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: