Hot or Not: Cretin pe Facebook

Astăzi vom discuta pe scurt despre oamenii de pe platformele de socializare pe care nu-i vom întâlni vreodată sau, dacă suntem mai puţin norocoşi, îi vom cunoaşte şi ne vor deveni prieteni, naşi, vecini de palier care ne împărtăşesc prea multe detalii. 

Avem cu toţii un cunoscut care ne povesteşte de-a fir a păr tot ce a făcut. Cum a traversat strada pe galben la doar două minute după ce a trecut o maşină roşie, care aproape a călcat un om în albastru (tricolor subliminal). Totuşi, de ce să păstrezi în lista ta de amici virtuali pe cineva care împărtăşeşte mult prea multe detalii? Ce mai are omul ăla de ascuns? Oricum, deja Băsescu ştie tot despre el… Probabil şi masonii.

Este vorba de fata aia de s-a mutat recent şi pune poze cu fiecare cameră a apartamentului ei cu două camere. Totuşi, face poze din orice unghi, astfel încât să te simţi de parcă ai fost acolo. Albumul „Căsuţa mea” este într-adevăr o delectare a ochilor fraierilor care nu au mai văzut case. Noi cu toţii avem scaune, mese, dulapuri. Ce, credeai că stăm în aer?

Apoi are albume cu soţul/copilul, intitulate sugestiv „Iubirea mea”. Omul ăla de-l pui tu într-una pe pagina ta nu poate să-şi facă şi el un cont? De ce m-aş uita la tine ca să văd pe altcineva? 

Apoi desigur că mai există albume cu toate călătoriile sau weekendurile acestui nimfoman al internetului. Când pleacă până la gunoi trebuie să se oprească de trei ori pentru a face poze şi încă o dată să prindă apusul. Din toate poziţiile. Dacă pui tu toate pozele alea te gândeşti şi la copiii din Africa? Lor nu le mai rămâne spaţiu pentru propriile poze… l-ai luat tu deja!

Pe lângă casă, familie, excursii vor exista grupate şi nişte poze preferate ale colegului virtual. El pune acolo tot ce i-a plăcut vreodată în viaţa asta. De parcă va sta cineva când se spală pe dinţi (să spunem) să zică: Bă… Ştii ce nu am idee? Care sunt pozele preferate ale Suzanei. Mai are viaţa mea sens?

Şi cel mai tare, bonusul, mă enervează albumul: De toate. Ce naiba? A fost greu să încadrezi într-o categorie pozele alea? Aşa speciale sunt? Sau aşa de puţin speciale? Bagi acolo cu prieteni, cu beri, câini, pisici, iubire, ură, citate filosofice. Da crezi că ăştia între ei nu sunt geloşi?

 

Reclame

3 gânduri despre „Hot or Not: Cretin pe Facebook

  1. samewhiteblue spune:

    Râd. Oamenii cu obiceiurile lor. Dar nu sunt cretini. Doar luați de un val nu tocmai plin de ceva…aparte.

  2. zzzet spune:

    Despre subiectul asta nu stiu ce sa spun, pe facebook-ul meu personal nu am astfel de persoane si daca ajung sa se strecoare le dau imediat unfriend. Consider ca facebookul are filter destul de eficiente in astfel de situatii, dar ce e drept inevitabil dai si de din astia…si stai destul sa faci curat in lista dupa ei

...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: