Timp de calitate cu tine

Nu ştiu prea multe despre ce urmează, ştiu doar că în cea mai mare parte a timpului eşti doar tu cu tine. Chiar şi atunci când eşti cu altcineva, de multe ori eşti doar tu. 

Şi cum poţi vreodată să fii mulţumit dacă nu eşti tu persoana cu care te simţi cel mai bine şi cel mai în siguranţă? Dacă nu te ajuţi tu pe tine cel mai mult şi te pui mereu pe locul unu, ca în toate melodiile alea sclipitoare. Lasă deoparte orice relaţie care se bazează pe dependenţă, pentru că altfel o să-ţi fie mereu teamă să fii singur. Nu ai nevoie de simbioză ca să te descurci, nu eşti o afurisită de plantă. 

Cred că e important să renunţi la orice teamă de absolut orice şi oricine, pentru că nimeni nu ştie de fapt ce fel eşti tu. Nu, nu cred în persoane speciale şi diferite, dar nimeni nu este tu şi nu ştie ce simţi tu când faci un lucru. Bucură-te de timpul petrecut singur, nu aştepta să treacă ore până-l petreci cu cineva. Ia-ţi un vin şi uită-te la filmul ăla pe care-l amâni de mult, ia-ţi un joc şi fă-i capătul, termină toate clipurile cu pisici de pe YouTube, ia-ţi diploma în Internet, fă orice îţi face interiorul moale şi cald. Nu-mi dau seama, nu e un sfat avizat, da zic că trebuie să fii capabil să te distrezi cu tine perfect. Sau poate te conduc spre personalitate multiplă, trece şi tu prin filtrul tău. 

E trist să ajungi să te cunoşti mai puţin decât te cunoaşte un străin cu prea mult timp liber.

Reclame

3 gânduri despre „Timp de calitate cu tine

  1. pederanger spune:

    Siguratatea a ajuns sa fie catalogata drept blestem si tragedie cu bale. Sa invatam sa o apreciem. Putini avem parte cu adevarat de ea.

  2. pederanger spune:

    *Singuratatea. Prea multe beri,solitare, deh!

...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: