Lasă oamenii să plece

Vii pe aici destul de naiv, te comporţi prosteşte, încerci să înveţi de la ceilalţi. Vrei să fii plăcut, c-aşa ai auzit că-i bine, să râzi la glumele pe care le spun alţii, să zâmbeşti frumos şi să aştepţi.

Prea târziu înveţi, sau cel puţin ar trebui, că nu e nevoie să dai prea multă atenţie. Nu ai timp de pierdut şi nu ai timp în care să te intereseze ce cred pasagerii din viaţa ta. O să cunoşti mulţi oameni, o să iubeşti mulţi şi o să uiţi şi mai mulţi. O să înveţi de la fiecare câte ceva, dacă eşti destul de atent. De la persoana care ocupă două locuri în autobuz, până la cea care aşteaptă să intri tu, pentru că ai ajuns acolo primul, toate au să-ţi spună ceva fără să te oprească.

O să vezi că a te comporta frumos nu trebuie să ţină de a îţi restrânge propriile plăceri. Dacă nu-ţi place cineva, nu irosi momente importante pe el. Nu încerca măcar să zâmbeşti fals la o glumă pe care o ştii, nu te preface interesat dacă nu vrei să ştii ceva. Cel mai important, nu încerca niciodată să impresionezi pe cineva cu ceva ce nu eşti. Până la urmă masca o să-ţi dispară şi o să rămâi doar o urmă. Nu da atenţie persoanelor care încearcă să facă asta, e doar trist şi tu nu ai timp de tristeţe.

Lasă-i să plece pe cei care nu au ce căuta cu tine, lasă-i să fie fericiţi în alte locuri. Nu te limita tu pe tine.

 

Reclame
Etichetat

2 gânduri despre „Lasă oamenii să plece

  1. pederanger spune:

    Asta nu o sa faca multe comentarii, ca doh?!

...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: