Inutilitatea revistelor de femei

Voiam să scriu despre cum e naşpa să ai aşteptări, dar nu prea erau multe de zis. Este naşpa să te trezeşti de dimineaţă, să stai la coadă pentru un borcan de unt de arahide şi să vezi că nu-ţi place, la fel cum este naşpa să îţi atingi unul dintre vise şi să spui meh. Probabil fericirile mici sunt mai la îndemână şi de-aia ne bucurăm mai mult de ele.

Dar mi-am adus aminte de inutilitatea revistelor de femei şi de ce mai există. Aceleaşi articole în fiecare an, numai că odată a afli de crăciun care sunt cele cinci remedii pentru celulită, iar odată de paşte. Deci, cine le cumpără? Teoria mea testată şi nu prea este următoarea:

1. Vânătoarea (Feminin de la vânător)

Tipele alea obsedate de chestii gratis. Uau, şosete mărimea 42? Sunt perfecte pentru mine! Ar cumpăra şi cancer dacă ar veni cu un ruj destul de roşu.

2. Semidocta

Persoana aia care nu înţelege utilitatea revistelor, dar a văzut mai multe prin birourile în care s-a plimbat cu treabă şi fără, aşa că a decis să-şi ia şi ea.

3. Frizeriţa

Asta e evidentă. De fiecare dată când merg să mă tund, fie că este în LA sau în Brăila, găsesc reviste de modă. Şi oricum dacă întrebi de vreo tunsoare de acolo nu este posibilă pentru că… E vorba de cum e aranjat.

4. Gospodina

Nu înţelege revista, dar dacă e la ofertă o foloseşte de toţi banii. Ia mostrele şi şi le pune pe faţă, iar cu paginile înveleşte zacusca.

5. Iubitoarea de informaţie

Persoana asta vrea să citească un horoscop ca lumea. Nu inutilităţile alea din ziarul cartierului. Ce, voi nu aveţi aşa ceva?

6. Nimfomana

Asta este neapărat o persoană de peste 20 de ani, că alea de sub 20 de ani îşi exprimă iubirea faţă de plăcerile carnale doar pe platformele de socializare. Vrea să afle trucuri pentru a-l agăţa, pentru a-l impresiona, pentru a-l surprinde. Şi mereu este vorba despre bărbatul iubit, chiar dacă la ea în pat nu.

7. Curioasa

Femeia cu suflet de adolescentă de 15 ani care chiar mai pune botul la sfaturile specialiştilor de revistă. Trimite scrisori şi se bucură când îi răspunde cineva cât să lase oul la fiert ca să fie tare.

8. Desigur Fashionista

Persoana care nu ştie că poţi să te îmbraci cum vrei şi să fii un adult funcţional. Persoana care are aşa de puţine în interior că trebuie să îşi mascheze complet exteriorul.

Reclame
Etichetat , ,

2 gânduri despre „Inutilitatea revistelor de femei

  1. pederanger spune:

    Mno, n-ai gasit 10 ?!!?
    Nasol, uite de asta nu o sa ai aici un fel de revista

...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: