5 sfaturi simple despre cum să mănânci sănătos

Hei! Tu! Când ai mâncat ultima oară Eco?

Într-o societate în care femeia modernă este mereu pe fugă, nevoia o împinge să se alimenteze adesea pe drum, la birou sau în tramvai. Este dificil, dar este important să fie sănătos.

Iată cum să te descurci cu B(r)IO:

1. Nu este un trend. Nu poţi mânca un covrig, pentru că nu este bio. Ia-ţi la pachet nişte grâu şi sare, dar bucăţi întregi. Amestecă-le şi lasă-le puţin în bătaia vântului. Vei avea o super gustare.

2. Nu îţi face supe, salate sau alte briz brizuri de ingraţi. Un sendviş ambalat pe care scrie ECO într-un cerc verde este 100% sănătos. Nu este decât 20 de lei. Oricum, cine ar vrea să îi atârne portofelul? Pune presiune pe oase şi ştim cu toţii că laptele ne face mai mult rău decât bine.

3. Aruncă tot ce ai în grădină. Ba chiar mai bine, dă foc grădinii şi astup-o cu cianură. Nimic de acolo nu este sănătos, ştim că marile companii care livrează seminţe şi îngrăşământ nu dau importanţă sănătăţii omului de rând. Ia-ţi mai degrabă roşii crescute organic de Orkos. Şi dacă nu ai idee ce este Orkos trăieşti degeaba. Dar oricum nu mai trăieşti mult, că nu mănânci organic.

4. Decât să îţi iei un pui pe care l-ai putea prăji, ce-ai spune de nişte carton umed? Mâncare maro, fără gust, dar cu tentă de usturoi. Cândva te vei obişnui şi vei avea mai mult timp pentru a mânca chestii fără gust.

5. Îndeasă-te în maşina ta, mergi dimineaţă la fabrica în care lucrezi, întoarce-te cu maşina, dă drumul maşinii de spălat şi televizorului, uită lumina aprinsă şi apa curgând. Dar nu-i aşa că te simţi mai bine având un mic dejun compus din seminţe de in?

Cher dacă şi tu crezi că ECO devine un trend, nu o nevoie.

share

Reclame
Etichetat , , ,

2 gânduri despre „5 sfaturi simple despre cum să mănânci sănătos

...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: