Ciclul dragostei

Dragostea nu există.

Etapa I – Dragostea nu există

Cred că aşa pornim cu toţii la drum. Cu ideea că nu există dragostea, că sunt procese chimice, că totul e în mintea celui fără minte. Aştepţi să vezi ce se petrece de fapt, eşti sceptic pentru că ai citit atâtea chestii, ai pierdut atâtea atâtea nopţi gândindu-te la asta şi măsurat pe toate părţile. Rezultatul a fost mereu acelaşi, dragostea nu există.

Uiţi să iei în calcul iubirea din jur, a tuturor apropiaţilor. Te gândeşti la dragostea de la hollywood, la poveştile care nu au final şi ştii că asta nu ţi se va întâmpla.

Etapa II – Şi dacă totul este real

Până când te trezeşti în mijlocul unei relaţii pe care o începi la fel de sceptic. Ştii că persoana aia ar fi putut fi în acelaşi loc cu oricine altcineva, că toate cuplurile din univers se cred speciale şi că este o prostie să te laşi dus de val. Şi totuşi cumva toate ideile încep să îţi fie înlocuite de: şi dacă totul e real. Nu o să încep să scriu faza: şi dacă totul este real, pentru că o ştim. E aia cu inimioare şi alinturi, cu lipsa întrebărilor fără răspuns, cu certitudini şi fluturaşi.

Etapa III – O să se termine

E atunci când lucrurile se duc de râpă, când crezi în iubire dar tu nu o poţi avea. Pentru că nu ai noroc, oamenii sunt răi, nu eşti făcut pentru relaţii. E etapa în care străinii îţi sunt casă, în care munca acoperă tot, în care te uiţi la idioţii ăia din parcuri şi îţi zici: o să se termine. E cumva mai sumbră, eşti ăla naşpa din grupul tău pentru că tu ştii ceva ce ei nu ştiu.

Etapa IV – Când ŞTII e cel mai bine

E tot etapa I, e aia lină în care eşti fericit şi cu şi fără, pentru că ştii. Şi să ştii este cel mai bine.

BONUS: imaginea cu dragostea. Asa arata.

Untitled-1

Reclame
Etichetat , , , ,

10 gânduri despre „Ciclul dragostei

 1. zzzet spune:

  Ceva de genul e in teorie si majoritatea simt asta, dar cand ajungi sa o cunosti cu adevarat, cand gasesti persoana care te invata cu adevarat ce e dragostea..atunci stii ca e cel mai frumos sentiment posibil, si nu, persoana care te invata ce e dragostea nu e mereu prima persoana cu care iesi. Daca inca nu ai ajuns la etapa aia, nu e panica, timp e destul 🙂

 2. pederanger spune:

  Aprob, nu există. Ce anume?!

 3. Eu cred exista… si este ca mersul pe franghie deasupra prapastiei. Esti echilibristul perfect pe o franghie care are exact diametrul si rezistenta potrivita. Altfel spus, cel „potrivit” STIE SI
  VREA sa fie „cel potrivit”; altfel este saltul in gol in haul prapastiei.

 4. Camelia spune:

  Dragostea există; vei şti atunci când o vei şti. Există şi ceea ce întârzie să apară.

...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: