Cozonac alternativ

Procesul e lung şi anevoios şi rezultatul nu este mereu cel pe care-l aştepţi, dar voi încerca să descriu reţeta perfect.

Ai nevoie de:

Făină: cam cât are toată lumea.

Drojdie: multă.

Lapte: câte o cană din fiecare tip.

Galbenusuri: 2-3.

Rahat: la fiecare felie câte o bucăţică, măcar.

Procesul de preparare

Oricum făina nu o pui de la tine şi o au toate tipurile de cozonac, aşa că nu te chinui cu asta. Toţi avem aceeaşi bază cu care care fiecare lucrează mai bine sau mai rău.

Adaugă drojdie pe lângă cea obligatorie de 10 ani, atât cât îţi este ţie suficientă. Depinde unde vrei să serveşti produsul final, dar de obicei cu cât mai multă, cu atât mai bine. Te ajută să creşti în înălţime, să îţi cunoşti propriile puteri şi probabil să te depăşeşti.

Amestecă şi lapte din toate locurile şi de toate tipurile. Laptele adaugă consistenţă şi păreri pertinente, ceva relevant de spus şi curajul de a te exprima, pentru că ştii.

Nu uita de gălbenuşuri. Alege ce îţi place şi dedică-te, fii sigur că faci cel mai bine posibil. De-aia presupun că de preferat sunt 2-3, pentru că fiecare are nevoie de timp.

Amestecă bine, până devine o compoziţie omogenă cu păreri pertinente şi lasă la foc o viaţa.

Rahatul pe fiecare felie te asigură că ai culoare în viaţa ta. Trebuie adăugat zilnic, pentru că altfel te plictiseşti.

Anunțuri

...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: