3,5 paşi simpli pentru a ajunge trainer de succes

Să lăsăm pentru moment deoparte subiectele neimportante, ca dezbaterea dintre candidaţii la preşedinţie, viitorul, trecutul sau prezentul. Să trecem la tine.

Vrei să fii trainer şi nu ştii cum?

Citeşte mai jos 3,5 paşi simpli pentru a ajunge tot ce a ai visat vreodată!

Dar mai întâi, să începem cu începutul. Ne uităm cu toţii cu stimă la Lorand Soares şi la Andy Szelekat, la viitorul lor luminos şi la trecutul glorios. De ce sunt ei mai buni decât noi?

E simplu!

Sunt Traineri, dar cu T mare.

Fac bani din a povesti chestii la care tu nu ai acces. Cum ar fi: cele 7 ingrediente ale convingerii. De asemenea, vând informaţii la suprapreţ pentru cei care nu au auzit de cărţi şi le e teamă, pentru că au impresia că sunt dulăpioare micuţe ce conţin toate coşmarurile lor.

Ce sunt ei pe scurt?

Orice clişeu care a existat vreodată despre bunătate, faimă, educaţie, bogăţie şi dragoste într-un trup de semi-bărbat foarte puţin coerent.

Ei toamna nu pun murături, ci întrebări de toamnă şi un mod de gândire. Îţi dăruiesc idei cheie, zile speciale şi alte rahaturi. Pentru ei nu este doar marţi, ci este a 310-a zi din an, mai sunt doar x zile până la finalul anului. TU CE FACI PÂNĂ ATUNCI?

Câte filmuleţe de motivare reuşeşti să urci pe Youtube?

Îţi povestesc mici istorisiri care să te ungă la corason pe care le traduc perfect de la performări din Angleterre, dar uită complet de gogoşile pe care ţi le-au promis la început.

Te stresează cu mailuri la orice oră din zi şi din noapte, pe care ţi le trimit personal, deşi tu trebuie să cauţi pe Google cine sunt. E bine că ei te cunosc, totuşi.

Şi să nu mai lungesc mult vorba, pentru că simt cum îmi creşte un sentiment de supra-apreciere faţă de mine şi mă transform în trainer, să trecem la subiect.

Ce să faci tu ca să devii trainer?

1. Mergi în excursii pe banii fraierilor care nu au timp să şi le organizeze. Promite-le o conferinţă şi cere-le 10.000 de euro. Nu uita să menţionezi că vine şi Maladion Idionotsul, maestru în vindecarea psihică prin cristale electromagnetice. Din moment ce nimeni nu găseşte informaţii despre asta, toţi te vor crede 100%. E ştiinţa inventată de tine.

2. Schimbă-ţi numele astfel încât să sune austriac, maghiar, german. Ceva aşa să inspire încredere, determinare şi să fie greu de pronunţat. Oamenii sunt atraşi de mister, iar tu asta vrei. Să fii misterios.

3. Prezintă chestii complet inutile, despre care tu nu ai nici o idee. Prefă-te că vorbeşti fizică cuantică unor profesori din domeniu, de la Harvard, din viitor, extratereştrii supra-dezvoltaţi. Cam aşa este. Şi fă-o cu multă încredere, iar ei o să te urmeze. Dacă ai noroc îţi faci şi o sectă ceva de unde să primeşti bani.

Deşi tu nu vrei bani, vrei iubire şi apreciere.

,5 Oferă gratuit inutilităţi. Fă o listă cu tot ce-ţi trece prin cap şi numeşte-o e-book.

Nu uita să treci în ea această povestioară care mie mi-a schimbat viaţa:

Nişte oameni se aflau pădure şi încercau să facă un grătar, dar nu prea găseau loc. Normal, ca de fiecare 1 decembrie, era plin. Pregătiseră tot, mititeii frumos condimentaţi, berea numai bună, de la ţuică îţi dădeau lacrimile, plăcintele erau aburinde, iar seminţele de la Tadim.

Toţi erau cu ochii în lacrimi. Ce era de făcut?!

Când nu mai era nici o şansă, unul mai răsărit veni cu idea să se urce în vârful muntelui de deşeuri lăsate în pădure de anul trecut să vadă direcţia cea mai potrivită pentru a aşeza grătarul.

Atunci, cu vocea răguşită şi cu ochii înlăcrimaţi se auzi strigând:

– Am uitat muştarul!

Concluzia: oricât de mult te pregăteşti tu pentru ceva, mereu se găseşte un cretin care să strice tot.

Reclame

2 gânduri despre „3,5 paşi simpli pentru a ajunge trainer de succes

  1. reindeers.rappedsanta@yahoo.com spune:

    Concluzia e legea lui Murphy privind protectia la prosti!

...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: