Trenduri iarna 2014-2015: Poziţia covridog

Iubitele şi iubiţii mei iubitori de fashion şi trenduri, *sclipici roz şi pisicuţe*

Astă seară vorbim despre ce mai e nou şi naşpa în ultima perioadă în viaţa de zi cu zi dar mai ales PE REŢELELE DE SOCIALIZARE.

Este clar ca bună ziua că fetiţele de -18 ani ar trebui să se ţină departe de orice hi5 modern. Şi zic fetiţe că există un singur gen multă vreme: ăla de fetiţe. De ce? Pentru că trendurile care pe piţipoancele +30 le lasă la fel cum le-au găsit, pe alea de 15-16 le afectează pe viaţă.

Şi mă refer la probleme grave de sănătate, la deformarea feţei şi la pierderea completă a greutăţii capului.

Sincer, mi-e lene rău să caut o poză că tocmai am ratat câteva. Şi cât efort să pun în mulţumirea unui cititor rătăcit!?

Dacă tu cunoşti o tânără între 13-18 ani, spune-i că e semi-retardă, închide-i Facebook-ul, smulge-i părul, fă o păpuşă voodoo şi tortureaz-o atât pe ea cât şi varianta ei reală. Ok, poate până la partea cu Facebook-ul… Chiar şi după dacă ai curaj. Cine sunt eu să spun unde să te opreşti?

Trendul din iarna 2014-2015, din câte am observat, riscă să le lase pe fetiţe într.o poziţie de: am ajuns la mijlocul covridogului. Cu buzele nici prea depărtate, da nici prea strânse ca în duck face, cu o privire de zâne constipate, care şi-au dat seama că un covridog nu le face prea bine.

De ce naiba trebuie să urmezi un trend care-ţi spune cum să-ţi ţii buzele?

Ce rahat mai e şi ăsta?

Chestia asta e super simplă… În mare se rezumă la: lasă-le în rahat aşa cum sunt ele. Nu te chinui să semi închizi ochii, că ăia sunt acolo ca să vezi, fă! Nu încerca nici să ţugui buzele, că faci febră la obraji şi lasă pentru numele a tot ce-i sfânt nasul aşa cum e el. Poate nu înţelegi, da e vital să rămână aşa cum a apărut.

Da tu poţi să respiri şi pe gură!

Reclame
Etichetat

...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: