Ce? Nu ai o soră de 40+, 20+, orice vârstă, care a descoperit recent internetul? Atunci, cu siguranță că știi una. Și e mare păcat.

Sora ta ajunge la prânz acasă. Își face ouă ochiuri și apoi deschide Facebook-ul.

Ups! E ziua Marietei. Marieta cu care nu vorbește decât o dată la doi ani, când se întâlnesc întâmplător la târg la Pîrscov. Nu are timp de luat cadouri, nu are timp să îi trimită niște flori, nu are timp să o sune. Ce păcat.

Dar ce spune mai bine: La mulți ani, prietenă dragă, decât buchetul virtual de flori pus pe Wall? Este mai bun decât ultimul fistic gratis înainte să îi vezi pe gardieni. Este pogorârea dumnezeiască, o epifanie unică.

Abia acum începe greul care i-ar fi doborât pe gladiatori, ar fi scuipatpe zei, ar fi nimicit cei mai ispărviți eroi. Acum e acum. Găsirea buchetului perfect!

Pentru Marieta:

flori_la_multi_ani_felicitari_ucoz_net_39202200.jpg

Marieta nu este doar o prietenă, este o bucătăreasă pricepută, deci ceva cu mâncare.

felicitare_23.jpg

Dar Marieta este amuzantă. Când bea. Neintenționat. Nu contează, e amuzantă, deci ceva la care să râdă puțin.

la_multi_ani_2.jpg

Dar acum nu mai e cu mâncare, reîncepe căutarea.

29p2o28.jpg

Aproape perfect. Poate ceva mai la sentiment, că totuși, nu a mai vorbit de mult cu sărbătorita. Bonus: flori, cadouri, tort și șampanie.

la-multi-ani-prietenelor-mele-leoaice-si-tuturor-l-2_0ffd9ab0572bd4.jpg

Of, cât de greu e. Mai bine ia cea mai pixelată poză, neapărat cu watermark pe ea, că Marieta oricum nu-și poartă ochelarii, plus urarea ultra originală:  La mulți ani!. Ce combinație reușită.

98260034.jpg

Acum, soră-ta merge să se uite din nou la Vocea României și Te pui cu blondele. Lumea e un loc mai bun. Totul datorită ei. Și asta se vede în like-ul primit,

 

 

E sora ta, e dușmanul internetului

2 gânduri despre „E sora ta, e dușmanul internetului

  1. pederanger spune:

    Fisticul e inclus in aniversare?!

...